Hostrup-Pedersen & Johansen litografiske atelier. Etableret i 1976, det grafiske værksted danner rammerne for de hundredvis af kunstnere fra ind- og udland, som igennem 40 år er kommet i huset for at arbejde og lave original grafik, trykt i små og eksklusive oplag. Værkstedet ejes af idag af Søren Ellitsgaard.

På værkstedet kan kunstnere arbejde med stentryk, linoleumstryk, træsnit og monotypi. Værkstedet er i princippet åbent for alle, vi løser opgaver for kunstforeninger, firmaer og gallerier der ønsker at udgive orginal grafik, og bistår gerne med kontakt til etablerede kunstnere.

Hostrup-Pedersen & Johansen inviterer løbende danske og udenlandske kunstnere til arbejde på værkstedet og lave udgivelser i samarbejde med værkstedet. Vi råder idag over 2 udstillingssteder, det ene ligger i forbindelse med værkstedet, og her kan besøgende se og købe alle vores grafiske udgivelser, Valhøjvej 13 c. I vores andet showroom præsenterer vi seperat udstillinger af de kunstnere der løbende arbejder på værkstedet, samt størrer serier af arbejder. Valhøjvej 14 baghuset.

Hostrup-Pedersen & Johansen rammeværksted, på vores rammeværksted kan vi tilbyde håndbyggede rammer i højste kvalitet, vi løser opgaver for private, gallerier og kunstforeninger.


Åbningstider: man-fre 9 - 17 eller efter aftale.

Forbehold for fejl, prisændringer og udsolgte tryk.